Partnerët

Nga 1996, AREA ka ndjekur vazhdimisht linjën e teknologjisë së përparuar dhe përsosmërisë cilësore në sektorin e LI. Si operatori i parë në Itali që prezantoi një sistem regjistrimi dixhital me shumë kanale audio bazuar në komponentët standardë të tregut dhe paraqet akses total përmes rrjeteve IP, kompania tani është udhëheqësi kombëtar në këtë sektor, me mbi 300 instalime të sistemit të vet MCR rreth botës.


Acustek siguron mbikëqyrje teknike unike dhe profesionale, zgjidhje kundër-matëse dhe zgjidhje audio-mjeko-ligjore. Zgjidhjet tona të Njësisë së Mbikëqyrjes Teknike (TSU), përdoren kryesisht nga organizatat e sigurisë, policia, ekipet SWAT, laboratorët audio-forenzikë, agjensitë e zbatimit të ligjit dhe komuniteti i inteligjencës.

DigiScan është një asistent shumë i mirë për të gjithë specialistët TSCM, mbrojtjen profesionale të privatësisë dhe për gjithë kujdesin e treguar për sigurinë e informacionit. Me ne ju mund të ndani sekretet tuaja për t’i ruajtur ato në mbrojtjen e DigiScan Labs.Endoacustica në një kohë të shkurtër është bërë sinonim i prodhimit dhe shitjes të  paisjeve të teknologjisë së lartë hi-tech, drejtues i sistemeve të mbikqyrjes , për përdorues profesionalë dhe amatorë.


Audio Technology Switzerland është krijuar në 2012 nga një ndarje nga Audio nga grupi Kudeski. Anëtarët e familjes Kudelski janë aksionerët kryesorë të këtij entiteti të ri.  Audio Technology Switzerland SA është prezent në tre sektorë: në pajisjet HI-FI, regjistrues profesionalë audio dhe për paisje të destinuara për siguri dhe agjenci ligj zbatuese.

PRO4SEC  është një nga markat më të njohura në tregun e sigurisë së lartë. Kjo nuk do të ishte e mundur pa pajisjet elektronike dhe inxhinierët software-ik më të mirë.


REI është i specializuar në projektimin dhe prodhimin e pajisjeve elektronike të provës për aplikacionet e sigurisë. Kompania është themeluar në vitin 1983 në Cookeville, Tenesi, Sh.B.A.. Konsumatorët e REI-t përfshijnë agjencitë qeveritare, organizatat e zbatimit të ligjit, personelin e sigurisë së korporatave dhe profesionistët e TSCM në të gjithë botën që kanë një nevojë dhe përgjegjësi për të mbrojtur informacionin e ndjeshëm.

Global Security, Academy and Consultants është një ndërmarrje private. Ajo u themelua në fund të viteve 1980 nga një grup ekspertësh shumë ambiciozë në fushën e telekomunikacionit, shkencave kompjuterike dhe kundër-mbikëqyrjes nën administrimin tregtar të një menaxhimi profesional.

Secupro ka ekspertizë në ndjekjen dhe monitorimin e niveleve të larta, trajnimet audio, dhe video, instalimet, dhe teknikat e vëzhgimit dhe zgjidhjet shkatërruese dhe jo destruktive të operacioneve të fshehta dhe është e specializuar në trajnime të bazuara në projekt. Secupro Hollanda filloi tregtimin në vitin 2001 me trajnime dhe shitje të pajisjeve për hapjen e dyerve.Për më shumë informacion rreth partnerëve na kontaktoni në info(at)opentech.al.